ODE-11
ODE-11

Ode

1x per maand schieten wij een ODE. Een artistieke fotosessie voor iedereen die in zichzelf als kunst durft te investeren. Je gaat letterlijk met de billen bloot. Wij zien in alle maten en soorten lijven iets prachtigs en brengen dat op zo’n manier in beeld dat je het groot aan de muur zou willen hangen.

Tijdens de shoot zijn wij behalve fotograaf ook personal cheerleaders die je helpen met houdingen en goeie hoeken. De sfeer is altijd veilig en relaxed, er wordt een hoop gelachen en natuurlijk zijn er altijd bubbels. Never change a winning team!

Een ODE is een ervaring waar je misschien een tikkeltje zenuwachtig instapt, maar altijd met een boost van thuiskomt. Om je daaraan te blijven herinneren selecteren we samen 1 beeld uit de serie wat we uitwerken tot kunstwerk. Binnen een paar weken heb je deze in huis. De rest van de beelden ontvang je digitaal in hoge resolutie.

‘If it excites you and scares you at the same time, it might be a good thing to try’.

Bekijk hieronder de komende edities en boek jouw ODE. Je kunt ons ook altijd een bericht sturen met een speciaal verzoek wat betreft locatie.

   

Coming up:

De aanvragen van ODE  gaan inmiddels sneller dan wij vooruit kunnen plannen. Stuur ons een berichtje voor een ODE op maat. Samen kiezen we een locatie en datum.

Vanaf €950

 

error: Content is protected !!